Curs fabricarea încălțămintei

Te pasionează arta de a proiecta și a fabrica încălțămintea? Alege acest curs intensiv care acoperă toate etapele confecționării manuale a încălțămintei, de la luarea dimensiunilor, tăierea tiparelor și croirea pielii, până la compunerea, coaserea și finisarea produsului final.

Un curs distractiv de confecționare a încălțăminte, potrivit pentru începători, atât bărbați, cât și femei și perfect pentru cei care iau în considerare o carieră în designul încălțămintei, dar și o alegere excelentă pentru persoanele care au dificultăți în a găsi pantofii potriviți.

Vei fi aici timp de aproximativ 4 ore pe zi, cu posibilitatea prelungirii programului, în funcție de timpul necesar pentru a finaliza fiecare etapă. Toate uneltele și materialele sunt incluse în prețul cursului, la fel și băuturile calde.

Pentru ca mentorul să poată oferi toată atenția necesară fiecărui participant, cursurile se desfășoară cu grupuri mici de participanți (2-4).

La sfârșitul acestui curs vei pleca știind să realizezi încălțăminte manual, dar și cu o pereche de pantofi creați de tine și cu bucuria de a-ți vedea ideile realizate, de la tipar până la produsul final.

Cursurile sunt găzduite de Bianca Georgescu, designer de încălțăminte și accesorii cu o pasiune pentru a crea și a-și împărtăși cunoștințele.

CONȚINUTUL CURSULUI

Crearea tiparului 
Croirea pieii manual
Subțierea pieii
Îndoirea pieii
Coaserea pieii
Tragerea pe calapod manual
Finisare

MATERIALE

Prețul cursului include toate materialele necesare pentru a crea o pereche de pantofi (talpă, talpă, tocuri, piele etc.)

Folosim piele de cea mai înaltă calitate, cu o gamă variată de culori pentru a alege. De asemenea, avem disponibile alternative vegane, așa că te rugăm să ne informezi din timp pentru a ne pregăti corespunzător. 

LOCAȚIE

Cursul va avea loc în atelierul nostru situat pe Str. Sfântul Constantin, București (lângă Parcul Cișmigiu).

ÎNREGISTREAZĂ-TE

Trimite-ne un e-mail la [email protected] cu numele tău, adresa de e-mail / număr telefon și cu ziua și ora dorite pentru curs și vom reveni cu mai multe detalii în cel mai scurt timp.

TESTIMONIALE

Am urmat acest curs pentru că voiam să-mi creez proprii pantofi care să fie potriviți pentru dimensiunile mele, cu culorile și modele alese de mine. Rezultatul a fost uimitor, îmi port pantofii super-confortabili în fiecare zi. Bianca este cel mai amuzant mentor și predă într-un mod structurat toate informațiile necesare pentru a învăța cum să faci o pereche de pantofi pe cont propriu.

Ana B.