„Sper că voi putea descoperi lucruri noi în fiecare zi din viața mea. La urma urmei, frumusețea stă în detalii și tot ce trebuie să faci este să le observi. ”

-Bianca Georgescu

calitate
CREAȚII UNICE
farmec

Acestea sunt elementele principale care definesc creațiile designerului român Bianca Georgescu. Specializată în design de încălțăminte și accesorii, Bianca își propune să atingă perfecțiunea pe care doar un pantof realizat manual o poate oferi. Integritatea vine cu experiența, iar anii petrecuți în atelierele din București și Milano i-au asigurat Biancăi precizia și capacitatea de a da viață visurilor de design.

„Îmi place să găsesc inspirație în orice: un peisaj, o atmosferă, o textură, o poveste etc. Totul depinde de direcția pe care alegi să dezvolți acel fir inspirațional... Am o pasiune pentru cercetare și experimentarea de noi materiale și situații, în care poți plasa materiale neobișnuite." – Bianca Georgescu

ATELIERUL BIANCĂI

Intră în lumea Biancăi pentru câteva secunde ...

Toate produsele sunt realizate manual de Bianca, cu ajutorul câtorva meșteri de încredere, în atelierul ei din București. Bianca este dedicată creării perechii perfecte pentru fiecare client, astfel că alege cu atenție materiale de cea mai bună calitate și inspectează riguros fiecare etapă a procesului de producție.